Kindly contact Your personal shopping asisstant via 08129725535 salam@saj-jad.com 5F2E556108129725535
(pcs)

About Us

Bismillah,

Welcome to Sajjad, An online Muslim Men Fashion Destination that  provide you contemporary modest clothing while  “trying” to keep up the Sunnah in every clothing design. Launched in July 2016, out of Jakarta with an entrepreneurial spirit and a passionate vision of bringing the coolest design to the people  all over the globe, whether Muslim or not.

Sajjad is an Arabic word  found in the Qur’an which means One who constantly prostrates, worshiper of Allah, that  engaged in sujud Prostration before Alloh , Facing Allah with the best clothing available. God mentions in the Qur’an: Believers, bow down and prostrate yourselves before Your Lord ( Sajjad) and serve Your Lord and do good that you may prosper (Al Hajj :77). The Brand of Sajjad was named as a means of reminding ourselves and others of this important Qur’anic word and principle 

Imitating the life of the most blessed man on earth our beloved Muhammad SAW is surely a source of blessing, therefore our slogan is Revive Sunnah.

Barakalloh

 

Bank

bca0060201706
Dindin Muhammad Amin Nurdin
mandiri0700005189522
Dindin Muhammad Amin Nurdin
 mandiri-syariah7087980477
Dindin Muhammad Amin Nurdin

Kalender

Visitor

Testimoni

  • Sumardi Bahri - Bekasi
    Bajunya bagus bgt, gak kecewa soal bahan & model deh pokoknya. Pengiriman juga cepat, respon penjual bagus.. Cuma saran saja, sizenya agar dise...
  • Sopian - Tangerang
    Sebenernya udah lama banget pengen beli baju koko sajjad.Tp di tahan tahan aja.Akhirnya saya beli juga gara gara liat design yang saya suka.Saya coba ...
  • irwin hiezqiel - tangerang
    Nyaman di pakai dan yang jelas menambah presentase ketampanan sajjaders. Trust it !...
  • Bambang S. - Jakarta
    Alhamdulillah..3 pcs sajjad sudah diterima dan dipakai..nyaman, elegan dan stylish..paling suka yg motif batik..bisa dipakai utk kerja di hari jumat.....
  • Aldi ferdiansyah - Jakarta
    Alhamdulillah bagus nyaman Pelayanan nya pun cepat Syukron ya sajjad muslim...
  • Rahmayanti - Jakarta selatan
    Alhamdulillah suka banget dengan produknya, lebih bagus dari fotonya dan bahannya juga bagus..kemarin beli baju kokonya yang motif batik buat suami, d...
  • Febry Hadiyana - Jakarta Selatan
    Waah sekali order langsung 2 pcs Mumtaz dan Khalif Kemko Pas dipakai bener bener nyaman dan ngerasa elegan banget Next pengen order Xavier Kemko...
  • Taufik Anggri - cilacap
    Product alhamdulillah nyaman bagus dan mantap...
  • sajjadcom -
    testimoni para Sajjader akan kami publikasikan dalam bentuk foto, lebih lengkap ratusan testimoni bisa di lihat di instagram @sajjadmuslimapp...
Lihat Semua Testimoni →